Växtinredning för arkitekter och inredare

Välkommen till Juliusberg – Din expert på grönskande inomhusmiljöer

Är du arkitekt eller inredare som strävar efter att skapa en levande, grönskande inomhusmiljö för dina kunder? Juliusberg är här för att förverkliga dina visioner. Med över 2000 framgångsrikt inredda kontor i Stockholm, Uppsala och Södertälje har vi den erfarenhet och expertis som krävs för att ta ditt projekt till nästa nivå.

Vår arbetsprocess

På Juliusberg förstår vi vikten av samarbete och detaljfokus. Vi arbetar hand i hand med inredare och arkitekter för att säkerställa att varje aspekt av växtinredningen är perfekt. Från initiala växtritningar till slutlig installation, är vårt mål att skapa funktionella och estetiska lösningar som kompletterar dina designprojekt. Vi erbjuder rådgivning och stöd genom hela processen, från växtval till optimal placering inom lokalerna.

Våra växter och material, inklusive krukor och element för växtväggar och växttavlor, köps in direkt från välrenommerade producenter i Holland. Vårt dedikerade installationsteam, tillsammans med våra skickliga snickare, garanterar att slutresultatet inte bara är av högsta kvalitet utan även prisvärt.

Växtinredning i Stockholm och omnejd

Vårt utbud sträcker sig väl utöver Stockholm, med tjänster som inkluderar både försäljning och uthyrning av växter till Södertälje och Uppsala. Vi förstår vikten av regelbunden växtvård och erbjuder därför tätare serviceintervaller än många av våra konkurrenter, allt för att dina växtinstallationer ska bibehålla sin skönhet och funktion år efter år.

Att integrera växter i arbetsmiljöer förbättrar inte bara estetiken utan spelar också en kritisk roll i att förbättra luftkvaliteten. Växterna fungerar som naturliga luftrenare, vilket skapar en hälsosammare och mer inbjudande miljö för alla.

Kontakta oss idag

Är du redo att ta dina projekt till nya höjder med professionell växtinredning? Boka ett möte med oss på Juliusberg och låt oss tillsammans skapa miljöer som inspirerar och engagerar. Vi ser fram emot att hjälpa dig att realisera dina kunders drömmar om en vacker, grön inomhusmiljö.

Vill du veta mer

Vill du veta mer

Elinda Blixt
Ekonomiansvarig

elinda@juliusberg.se

08-687 02 63 / 0700 25 52 52

Via vårt kontaktformulär får du snabb och smidig hjälp.