Växtinredning för arkitekter och inredare

Är du arkitekt eller inredare och vill ha hjälp med att skapa en grönskande inomhusmiljö hos dina kunder? Då har du kommit rätt! Juliusberg har inrett mer än 2000 kontor i Stockholmsområdet, Uppsala och Södertälje och har en bred erfarenhet av de flesta typer av uppdrag.

Vår arbetsprocess

Vi på Juliusberg är vana att jobba tätt tillsammans med inredare och inredningsarkitekter. Vi är flexibla och kreativa i den gemensamma processen för maximalt resultat i varje projekt. Vi diskuterar gemensamt med er utifrån växtritningar och växtförteckningar för placering och val av växter och självklart på plats i den aktuella lokalen. Vi tror på kommunikation och ömsesidigt utbyte fram till det gemensamma målet. Vi uppskattar nya idéer och impulser och bistår gärna med rådgivning om växtinredning till era projekt.

Vi gör våra inköp så tidigt som möjligt i leveransledet. Växter köper vi direkt från de stora leverantörerna i Holland och vårt kruksortiment och material till växtväggar och växttavlor köper vi in direkt från producent. Vi har också ett eget installationsteam som arbetar tillsammans med våra snickare, allt för att ge bästa möjliga kvalité till bästa pris! Vi kan därför inreda kontor med stora växtväggar till konkurrenskraftiga priser. Växtväggar och växttavlor som inredning är ett yteffektivt sätt att tillföra lokalerna maximalt med växter utan att stjäla från rummets värdefulla golvyta!

Växtinredning i Stockholm med omnejd

Juliusberg kan erbjuda ett brett sortiment till dem som vill hyra växter i Stockholm eller i närområdet. Det stora flertalet av våra kunder är belägna i Stockholms innerstad men vi täcker Södertälje, stor Stockholm och Uppsala. Vår kunniga servicepersonal med stor rutin och engagemang för växter jobbar utifrån en stabil och väl inarbetad serviceorganisation för en god och regelbunden skötsel av växterna. Vi har även valt att serva växterna hos våra kunder med kortare intervaller, jämfört med många av våra konkurrenter, för att uppnå bästa kvalité och resultat.

Att inreda en arbetsplats med växter är förutom det stora estetiska värdet en luftförbättrande investering. Växterna är rummets egen lunga som renar och syresätter luften. Fotosyntesens process fungerar lika bra inomhus som utomhus så låt naturen flytta in!

Kontakta gärna oss för ett möte så kan vi tillsammans uppfylla er kunds önskemål.

Vill du veta mer

Vill du veta mer

Johan Blixt

Kundansvarig och Växtinredare

johan@juliusberg.se

08-687 02 63 / 0704-82 68 36

 

Patrik Johansson

Kundvård och Växtinredare

patrik@juliusberg.se

08-687 02 63 / 0730-50 50 66

Via vårt kontaktformulär får du snabb och smidig hjälp.