Jobba hos oss

Att jobba med växter

Om Juliusberg Växtservice

Juliusberg Växtservice är ett familjeföretag som erbjuder servicetjänster till ca 500 företag i Stockholmsregionen. Vi startade med att hyra ut växter med service och idag erbjuder vi marknadens bästa hyres- och skötselavtal på växter och växtinredning. Under åren har vi utökat våra tjänster eftersom kunderna efterfrågar nya produkter med samma filosofi dvs. hög kvalité till ett bra pris. Vi är 11 anställda och har kontor på Kungsholmen och lager i Vinsta.

Arbetsuppgifter

Att arbeta som växtskötare innebär att man sköter om växterna hos våra kunder som finns i Stockholms län. Det innebär att man arbetar självständigt hos kund med bland annat vattning, beskärning och omvårdnad av växterna. Det finns även möjlighet att hjälpa till vid större planteringar inomhus och utomhus samt vara med vid installationer av ny kunder. Arbetet kräver att man är en serviceinriktad och noggrann person som gillar att arbeta självständigt.

Tycker du det låter intressant och har erfarenhet av branschen eller liknande får du gärna maila en presentation till elinda@juliusberg.se

 

Vill du veta mer

Vill du veta mer

Johan Blixt

Kundansvarig och Växtinredare

johan@juliusberg.se

08-687 02 63 / 0704-82 68 36

 

Patrik Johansson

Kundvård och Växtinredare

patrik@juliusberg.se

08-687 02 63 / 0730-50 50 66

Via vårt kontaktformulär får du snabb och smidig hjälp.