Miljöpolicy som gör skillnad

75% av våra kunder får service av personal som åker miljövänligt

Vad kan vi som företag göra för att bidra till en bättre miljö? Miljöfrågorna är viktiga för oss. När det är dags att besöka ditt företag och ta hand om växterna så tar vi tunnelbanan, elbil, elcykel eller bussen! Vi går också mellan kunderna. Allt för att bidra till en positiv miljö-påverkan! Hela 75% av våra kundbesök sker via kollektivtrafiken. Vi är det enda växtföretaget i sitt slag som arbetar på detta miljövänliga sätt!

Hälsosammare miljö

Fördelar för dig som kund är att vi hinner med fler kundbesök. Du får effektivare service. Vi slipper sitta i långa bilköer. Det bästa av allt – vi bidrar till en bättre och hälsosammare miljö. Visst är det härligt att kunna bidra på detta sätt! Ytterligare argument varför just du ska anlita vårt företag! Till de kunder som inte nås via kollektivtrafiken kör vi självklart elbil när vi har möjlighet.

Källsortering

Allt avfall, såsom kartonger och plastkrukor, källsorteras. Växter som vissnat komposteras. För att sänka elförbrukningen värms växtlagret upp med en luftvärmepump. Växtbelysningen märks upp med WEEE-etiketter för elektronikåtervinning.

Miljövänliga metoder

Om någon av våra vackra växter angrips av ohyra arbetar vi med miljövänliga metoder som biologiska medel och andra mekaniska åtgärder. Växterna blir piggare och gladare av den skonsamma behandlingen. Självklart använder vi miljömärkt, biologiskt gödningsmedel.

Vill du veta mer

Vill du veta mer

Elinda Blixt
Ekonomiansvarig

elinda@juliusberg.se

08-687 02 63 / 0700 25 52 52

Via vårt kontaktformulär får du snabb och smidig hjälp.