Hyr växtväggar i Stockholm, Södertälje och Uppsala med omnejd

Marknadens bästa pris på växtväggar till kontoret

Juliusberg Växtservice erbjuder marknadens bästa pris på växtväggar. Detta är möjligt genom att vi har tagit bort alla mellanhänder. Vi bygger växtväggarna i vår egen verkstad och genom direktimport pressar vi priserna på växtväggens alla komponenter. Alla tekniska lösningar bygger på att tekniken skall vara i topp samt till det bäst priset. Vi har utbildad personal som endast arbetar med växtväggar för att säkerställa kvalitén på produkten och skötseln av växtväggarna. Vi kan med stolthet säga att vi har den bästa produkten till det bästa priset!

 

Växtvägg Julius

Växtvägg Julius

Växtvägg Julius är vår största växtvägg. Väggens grund är odlingsmattor som är tillverkade i 100% returmaterial.

Växttavla Julius

Växttavla Julius

Växttavlan Julius är vår mest flexibla produkt i vårt sortiment för vertikal odling. Systemet möjliggör oändliga kombinationer och kan helt anpassas efter era behov och önskemål.

Gröna oaser med växtinredning

Den vertikala odlingstekniken ger nya möjligheter att bättre utnyttja lokalens ytor. Väggytan kan kläs med växter utan att ta utrymme från golvytan, vilket ger ett optimalt nyttjande av lokalens ytor för verksamheten samtidigt som du skapar en grön oas på arbetsplatsen.

Växtväggar renar och återfuktar luften

Utöver växtväggens estetiska och trivselskapande egenskaper är de positiva fördelarna många. En av de viktigaste funktionerna som en grön vägg står för är luftförbättring. En växtvägg inomhus binder damm och kvalster och bryter ner det till näring, växtväggen renar och återfuktar också luften, vilket är en viktig funktion i en vanligtvis torr kontorsluft. Det vi upplever som dålig luft är ofta luft med en hög halt av koldioxid. Växtväggar inomhus producerar syre samtidigt som de binder koldioxiden. Med växternas hjälp blir vi piggare och ökar både vår prestation och koncentrationsförmåga.

Växtväggens ljuddämpande effekt

Ytterligare en positiv aspekt är växtväggens ljuddämpande effekt. Arbetsmiljön blir tystare och väggens omedelbara närhet blir till en frizon för rast och återhämtning. Dagens urbana miljöer och vårt levnadstempo begränsar våra möjligheter att vistas i naturen. Det är därför viktigt att istället få in dessa element i vår arbetsmiljö. Kombinationen av ljus och växter är allmänt känt att ha en uppiggande effekt på oss människor. Vi har vårt ursprung i naturen och där den finns representerad kan vi identifiera oss och det inger ro och en känsla av trygghet och lugn.

Växtväggar ökar trivseln i era lokaler

Växtväggar bidrar till en ökad trivsel i era lokaler och förbättrar luftens kvalité samt dämpar störande ljud. En grön vägg syresätter och återfuktar luften samtidigt som den binder damm och tar upp koldioxid. Med växternas hjälp blir personalen piggare och ökar både sin prestation och koncentrationsförmåga.

Vill du veta mer

Vill du veta mer

Johan Blixt

Kundansvarig och Växtinredare

johan@juliusberg.se

08-687 02 63 / 0704-82 68 36

 

Patrik Johansson

Kundvård och Växtinredare

patrik@juliusberg.se

08-687 02 63 / 0730-50 50 66

Via vårt kontaktformulär får du snabb och smidig hjälp.