Växter och växtväggar till kontor

Juliusberg Växtservice är ett familjeföretag som erbjuder servicetjänster till företag i Stockholmsregionen

Familjeföretaget som värnar om miljön och hög service kvalité

Juliusberg Växtservice startade med att hyra ut växter med service och idag erbjuder vi marknadens bästa hyres- och skötselavtal på växter och växtinredning. Under åren har vi utökat våra tjänster eftersom kunderna efterfrågar nya produkter med samma filosofi d.v.s. hög kvalité till ett lågt pris.

Familjeföretaget som värnar om miljön och hög service kvalité

75% av våra kunder får service av personal som åker miljövänliga alternativ

Vad kan vi som företag göra för att bidra till en bättre miljö? Miljöfrågorna är viktiga för oss. När det är dags att besöka ditt företag och ta hand om växterna så tar vi tunnelbanan, elbil, elcykel eller bussen! Vi går också mellan kunderna.

75% av våra kunder får service av personal som åker miljövänliga alternativ

Därför ska du välja Juliusberg

Hög kvalitet till rätt pris

Vår målsättning är att leverera hög kvalité på både växter och servicenivå till konkurrenskraftiga priser. Det är möjligt genom att vi själva importerar växter och krukor samt bygger egna lösningar till våra kunder.

Värnar om miljön fullt ut

När det är dags att besöka ditt företag och ta hand om växterna så tar vi tunnelbanan, elbil, elcykel eller bussen! Vi går också mellan kunderna. Allt för att bidra till en positiv miljö-påverkan!

Förmånligt rabattsystem

Hela vår filosofi går ut på att erbjuda våra produktgrupper till högsta kvalité och till bra priser. Genom att välja flera produkter från oss får ni ett ännu bättre pris. Detta är möjligt genom att vi utför servicetjänsterna vid samma tillfälle.

Hög familjär service

Familjeföretag som erbjuder servicetjänster till företag i Stockholmsregionen. Vi startade med att hyra ut växter med service och idag erbjuder vi marknadens bästa hyres- och skötselavtal på växter och växtinredning.

Vill du också veta mer om hur vi kan hjälpa dig och ditt företag

Kontakta oss