Kontorsväxter - hyr i Stockholm, Södertälje & Uppsala

Kontorsväxter – en kort historik

I Sverige började vi på 1800-talet inreda våra hem och arbetsplatser med växter, en trend som ökade i betydelse när samhället övergick från jordbruk till industri. Vid världsutställningen i London 1851 tog arkitekten Joseph Paxton steget att använda vad vi idag skulle kalla kontorsväxter, vilket markerade starten på en ny era för växter som en del av kontorsinredningen.

Denna innovation inspirerade arkitekter och designers världen över att integrera växter i både privata och kommersiella utrymmen, därmed berikade de inomhusmiljöer och skapade mer levande arbetsplatser.

Positiva hälsoeffekter av växter på kontoret

Forskning har visat att närvaron av kontorsväxter kan ha många fördelar för arbetshälsan. Interaktion med växter har bevisats minska stress, öka koncentrationsförmågan, stärka mental återhämtning, förlänga livslängden och allmänt förbättra välbefinnandet.

Dessa effekter gör kontorsväxter till en ovärderlig del av en hälsosam arbetsplats.

Välj rätt kontorsväxter för att förbättra luftkvaliteten

Vårt team på Juliusberg hjälper er att välja ut kontorsväxter som bäst förbättrar miljön på ert kontor. Generellt sett, ju större bladmassa en växt har, desto effektivare är den på att rena luften. Växtväggar och stora träd är särskilt bra för att förbättra luftkvaliteten inomhus.

Hyr prisvärda kontorsväxter från Juliusberg

Juliusberg erbjuder marknadens mest förmånliga hyres- och skötselavtal för kontorsväxter. Vi garanterar högkvalitativa växter till konkurrenskraftiga priser. Kontakta oss idag för att lära dig mer om hur vi kan hjälpa dig att förbättra din arbetsplats med vackra och hälsosamma växter.

Vill du veta mer

Vill du veta mer

Elinda Blixt
Ekonomiansvarig

elinda@juliusberg.se

08-687 02 63 / 0700 25 52 52

Via vårt kontaktformulär får du snabb och smidig hjälp.