Växtinredning i Stockholm - Vi kommer gärna ut till er

Inreda med växter

Våra växtinredare har lång erfarenhet av inredning med växter för kontor och har framgångsrikt inrett över 1000 kontor i Stockholm. Oavsett om ni behöver en komplett omgestaltning eller bara en touch av grönska, så kan vi anpassa lösningen efter era behov och visioner.

Hur ett besök av vår växtinredare går till

Vi inleder processen med ett kostnadsfritt besök till era lokaler för att förstå era specifika behov och önskemål. Under besöket får ni möjlighet att dela med er av vilken känsla ni vill skapa och vilka idéer ni har för ert kontor. Vår växtinredare presenterar sedan skräddarsydda lösningar och visar bilder på tidigare projekt som kan inspirera er.

Efter genomgången av lokalen arbetar vi tillsammans fram ett förslag som inkluderar växter, växttavlor, växtväggar och krukor. Detta förslag blir grunden för den offert vi skickar till er, vanligtvis inom ett par dagar via post eller e-post.

Vårt mål är inte bara att möta era förväntningar, utan att överträffa dem, vilket gör vår offert både förmånlig och svår att motstå.

Inredning med växter för att förbättra luftkvaliteten

Våra experter är skickliga på att integrera växtlösningar som inte bara förskönar utan också förbättrar luftkvaliteten i era arbetsutrymmen. Växterna vi använder syresätter och renar luften, vilket skapar en hälsosammare arbetsmiljö.

Vi erbjuder vår kunskap och erfarenhet för att hjälpa er skapa en mer levande och frisk arbetsplats. Boka in ett kostnadsfritt besök idag för att upptäcka hur vi kan förvandla ert kontor med vårt unika utbud av inredningsväxter.

Vill du veta mer

Vill du veta mer

Elinda Blixt
Ekonomiansvarig

elinda@juliusberg.se

08-687 02 63 / 0700 25 52 52

Via vårt kontaktformulär får du snabb och smidig hjälp.