Experter på växtuthyrning - Hög kvalitet till rätt pris

Juliusberg Växtservice – experter på växtuthyrning

Juliusberg Växtservice säljer och hyr ut växter med skötsel till företag i Stockholm, Södertälje och Uppsala med omnejd. Vi är ett familjeföretag och drivs med en familjekänsla där vi tar ansvar för våra kunder, vår personal och miljön.

Vi har alltid som målsättning att leverera hög kvalité på både växter och servicenivå till konkurrenskraftiga priser genom bland annat låga omkostnader.

Uthyrning av företagsväxter av bästa kvalité i Stockholm, Södertälje och Uppsala

Juliusberg Växtservice erbjuder växtuthyrning i form av gröna växter och blommor för kontor, hotell, köpcentrum mm. Vi skräddarsyr alltid lösningar utefter varje kunds behov och förutsättningar. För att säkerställa den bästa kvalitén på våra företagsväxter importeras de direkt från ledande leverantörer i Holland.

Vi ger även våra kunder möjlighet att köpa möjligheten att köpa växter till förmånliga priser vid t.ex. mässor, firma-arrangemang, julfester osv. I priset ingår alltid leverans.

Företaget är ekonomiskt stabilt och finansierar alla växter samt krukor med eget kapital.?  Behöver ni köpa eller hyra växter i Stockholm, Södertälje och Uppsala med omnejd? Kontakta oss!

Vill du veta mer

Vill du veta mer

Elinda Blixt
Ekonomiansvarig

elinda@juliusberg.se

08-687 02 63 / 0700 25 52 52

Via vårt kontaktformulär får du snabb och smidig hjälp.